Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Qeramika: Një histori e brishtë

Qeramika është zejtaria ku arti bashkohet me funksionin, një nga format më të vjetra dhe më themelore të artit, me stile dhe teknika nga më të ndryshmet, një mjeshtëri ku kërkimet nuk rreshtin dhe që ruan ende funksionin e saj parësor, atë shtëpiak dhe zbukurues.

Çdo të enjte, ora:00:00, në


Programacioni sonte në Tring