Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Opera Italia

Një cikël dokumentarësh mbi historinë e operës italiane nga Antonio Pappano, dirigjent i njohur muzikor i "Royal Opera House". Cikli përmban muzikë të veçantë dhe vende mahnitëse italiane. Pappano e hedh vështrimin tek fillimet e operës, nga Monteverdi te Rosini. Ai gjithashtu analizon veprat e dy kompozitorëve joitalianë, Hendel dhe Moxart, që kanë dhënë kontributin e tyre të rëndësishëm në zhvillimin e këtij arti.

Çdo të shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring