Om Nom përqark botës

Një nga serialet e animuara më të ndjekura në të gjithë botën. Plot situata për t’u argëtuar, por edhe për të menduar. Om Nomi një dhëmb i embel i cili i ka shumë qejf karamelet , do të na njohë me botën e tij gjatë një udhetimi ku përpiqet të gjejë punën e tij të ëndrrave.Ndiqni aventurat e tij dhe luaj më të si një mjeshtër i vërtetë duke gjetur personazhet e fshehura në botën e mbushur plot mister. Om Nom-Perqark botës çdo ditë në Tring Tring

Çdo ditë, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring