Njeriu i padukshëm

Një hero qe s’eshte pare kurrë më parë.I vendosur në një botë të teknologjisë së lartë dhe spiunëve, ndjek studentin e shkencës Alan Crystal në përpjekjet e tij për të sjellë drejtësi në një botë të kërcënuar nga hija e errët e Opakut të keq.

Çdo ditë, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring