Megi dhe Bianka

Megi një adoleshente amerikane,fiton një bursë për të studiuar në Akademinë e Modës në Milano.Megit iu realizua ëndrra për t’u bërë stiliste. Ndërsa Bianka është bija e një sipërmarrësi italian, i cili është shumë aktiv në sektorin e modës.Automatikisht Biankës i është paracaktuar: ajo duhet të ndjekë një shkollë mode dhe jo atë që do të donte, një shkollë muzike. Megi dhe Bianka njihen në Akademinë e Modës në Milano, te cilat do ta njohin më mirë njëra-tjetrën derisa një ditë do të formojnë edhe një grup muzikor bashkë me miqtë e tyre: Kuinin, Zhakun dhe Edunë.

E hënë - E premte, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring