Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Masha dhe ariu

Masha një vajzë e vogël dhe çamarroke jeton në pyll me derrin, dhinë dhe qenin e saj. Të gjitha kafshët në pyll janë të frikësuar prej saj pasi ajo vazhdimisht i detyron ata të luajnë me të. Një mëngjes, Masha sheh një flutur dhe fillon ta ndjeke ,kështu Masha e vogël futet në shtëpinë e Ariut dhe këtu lind miqësia e bukur dhe e veçantë mes tyre.

Çdo ditë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring