Rruga e djallit

Karakteret ogurzezë bashkohen rreth një të riu të përkushtuar për t’i mbrojtur ata në një qytet të pasluftës të mbushur me korrupsion dhe brutalitet.

8 Prill, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring