Friends

“Friends”, seriali i dashur për miliona shikues me gjashtë “miq për kokë”. Ros, Rejçëll, Monika, Xhoi, Çendler dhe Fibi përfaqësojnë karaktere nga më të ndryshmet, që pasqyrojnë përvojat e vërteta të jetës. Sfida, lidhje sentimentale, divorce, dramë, por mbi të gjitha të qeshura pafund. Gjashtë të rinjtë përfaqësojnë më së miri miqësinë që zgjat dhe që kapërcen çdo problem duke qenë të gjithë bashkë. Sa ironik, sa i mbushur me humor, “Friends” adhurohet ende!

E hënë - E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring