Derrkucja Pepa

Pepa është një derrkuce e këndshme, që jeton me mamin, babin dhe vëllanë, Xhorxh. Bashkohuni dhe ju me Pepën, familjen dhe shokët e saj në shumë aventura, lojëra, zbavitje dhe sigurisht për të kërcyer nëpër pellgje me baltë

Çdo ditë, ora:08:30, në


Programacioni sonte në Tring