Vajza e oqeanes

Oqeana ishte një planet plot paqe, i përqafuar nga dija, kultura dhe harmonia. Liria e tij ruhej nga 4 kristale. Por 2000 vjet më parë, kur një nga magjistarët më të këqij të hapësirës, vodhi një prej tyre, Planeti Oqeana u kthye në botë ujore. Neri është “E PREMTUARA”! Ajo duhet t’i rikthejë gjërat në vendit e vet!

Çdo ditë, ora:19:20, në


Programacioni sonte në Tring