Living Makeover

Shtëpi në det, mal apo në pemë? Ide dhe projekte moderne për shndërrimin e ambienteve të shtëpisë. Tendencat më të reja të arkitekturës dhe dizajnit. Gjithashtu nuk lëmë pas dore disa këshilla thelbësore për kujdesin e luleve dhe kopshtit tuaj. Ide se si mund të kthejmë oborrin në një ambient relaksi dhe kenaqësie.

E hënë - E premte, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring