Romancë në detin Egje

Zelishi dhe Mustafai u kthyen nga Stambolli pas një rrengu të përgatitur mirë nga gjyshe Irazi për t’i martuar ata të dy, duke trazuar një komunitet të tërë. Ata e pranuan martesën me kusht, edhe pse dukej sikur e urrenin njëri-tjetrin për vdekje, sepse e pandehnin atë të sëmurë rëndë. Por mos vallë zemrat e tyre kishin mbetur përgjithmonë brigjeve të Egjeut?

E hënë - E premte, ora:17:45, në


Programacioni sonte në Tring