Pasagjerët

Një anije hapësinore e cila udhëton drejt një planeti të largët dhe të kolonizuar, me mijëra pasagjerë në të, pëson një avari në kapsulat e gjumit. Si rrjedhjë, dy pasagjerë zgjohen 90 vite më herët se ç'duhet.

22 Korrik, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring