Ngjyrat e hakmarrjes

Një grua e re, ende e tronditur nga një ngjarje tragjike në të shkuarën e saj, kërkon hakmarrje ndaj atyre që e kanë lënduar në rrugën e saj. Të gjithë e dimë se të ndryshosh zakonet është e thjeshtë me fjalë dhe jo me vepra...

22 Korrik, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring