Një familje e bashkuar

Anëtaret e një familjeje, mes të cilëve një adoleshent me aftësi të kufizuara, përballen çdo ditë me sfida nga më të ndryshmet. Karaktere unike dhe një nënë e përkushtuar që u bën ballë të gjitha vështirësive duke mos e humbur kurrë kurajën dhe ndjenjën e humorit.

E hënë - E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring