Kejsi: Në një mision të fshehtë

Një gjeni e teknologjisë, e sinqertë dhe rrip i zi në karate, zbulon se të dy prindërit e saj janë spiunë dhe presin që ajo të ndjekë hapat e tyre.

E hënë - E premte, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring