Fatmagyl

Fatmagyl ishte një vajzë e re plot ëndrra, që mezi priste të martohej me Mustafain dhe të niste një jetë të re me të. Por gjithçka iu shkatërrua para syve kur ndeshi në rrugën e saj katër djem të dehur dhe ra pre e përdhunimit. Që prej asaj nate, asnjëri prej tyre nuk mundi më të jetojë i qetë. Për të shlyer fajin e të birit, familja e pasur e njërit prej agresorëve, detyroi Kerimin të martohej me Fatmagylin. Kjo e fundit e pandeh edhe atë fajtor, pa e ditur të vërtetën. A mundet një zemër e lënduar të gjejë forcën të falë e të dashurojë sërish?

E hënë - E premte, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring