Endrrat e Elifit

Një serial i animuar qëllimi i të cilit është zbulimi dhe interesi për tu njohur me botën e frutave dhe perimeve. Gjithashtu përtej imagjinatës së fëmijëve do të kemi mundësinë nëpërmjet këtij seriali të ushqehemi shëndetshëm.Elifi një vajze e vogël dhe shume e ëmbël është shoqja më e mirë e frutave dhe perimeve duke i prekur dhe folur me to nga afër.Ajo çdo informacion e ndan me të gjithë personazhet shume te dashur te këtij seriali sigurisht edhe me ne.

Çdo ditë, ora:16:30, në


Programacioni sonte në Tring