Maria Magdalena

Bazuar në fakte reale historike dhe biblike, një histori që ka në qendër jetën e një prej figurave më kontroverse, një gruaje të guximshme në një periudhë kur dominonte shtypja. Në një botë të pamëshirshme, ajo guxoi të sfidonte dogmat dhe e pagoi shtrenjtë rebelimin. Pasi u gjend buzë vdekjes, Maria Magdalena zbuloi kuptimin e vërtetë të jetës, përmes fjalës së një njeriu të jashtëzakonshëm dhe u bë dishepullja e tij më e devotshme, duke i qëndruar pranë deri në fund.

E hënë - e premte, ora:18:30, në


Programacioni sonte në Tring