Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Winx Club

Blumi është një vajzë e zakonshme që jeton në planetin Tokë, papritur ajo takohet me Stelën, që jeton në Solaria, e cila e bën të zbulojë fuqitë e saj magjike. Ajo shkon në shkollën e zanave, në Dimensionin magjik dhe atje formon Klubin Winx, së bashku me Stelën, Florën, Muzën dhe Teknën.

Çdo ditë, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring