Kuzeji dhe Gyneji

Kuzeji dhe Gyneji është historia e dy vëllezërve të ndryshëm nga njëri-tjetri, që i bashkon veç një gjë, dashuria për të njëjtën vajzë. Aksidenti tragjik i një nate i ndan ata të dy vëllezërit dhe e gjithë familja duhet të përballet me një sekret të rëndë. Gyneji dominohet nga ambicia, kurse Kuzeji përpiqet të mbijetojë e më pas të hakmerret. Një histori me shumë të panjohura…

E hënë - E premte, ora:16:10, në


Programacioni sonte në Tring