Mifi

Seriali fokusohet në jetën e lepurushes Mifi një lepurushe që dëshiron të bëhet një artiste,gjithashtu i pëlqen dhe të shkruajë. Seritë janë të thjeshta në mënyrë që fëmijët të mund t'i kuptojnë situatat me të cilat përballen personazhet si p.sh.kur shkojnë në spital ,në shkollë, në një piknik, si festohet ditëlindja, pushimet dimërore ku luajnë në dëborë dhe argëtohen pafund.Çdo episod gjithmonë ka një fund të lumtur.

Çdo ditë, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring