Gruaja e ndaluar

Pas vdekjes së të shoqit, Kristina zbulon se ferma e saj ishte e zhytur në borxhe. Për ta shpëtuar atë, në ndihmë i vjen Estebani, me të cilin lind një dashuri e sinqertë. E bija, Akasia, e përjeton keq romancën e re të nënës së saj dhe largohet. Kur kthehet pas disa vitesh, tashmë e shndërruar në një zonjushë të hijshme, Estebani marroset pas bukurisë së saj. E gjithë dashuria që ndiente për Kristinën kthehet në zemërim. Por pasioni i verbër sjell veç shkatërrim dhe e shndërron gruan që dashuron në një grua të ndaluar.

E hënë - E premte, ora:17:45, në


Programacioni sonte në Tring