Pokojo

Pokojo vogëlushi jonë katër vjeçar ,është shume kurioz dhe i pëlqen të luajë lojëra dhe të zbulojë gjëra të reja. Megjithëse është shumë miqësor dhe i ëmbël,Pokojo është pak i shpërqendruar nga gjërat më të thjeshta, habitet lehtë, shpesh xheloz për miqtë e tij dhe i pabindur, Por ai përpiqet të luftojë të metat e tij dhe së bashku me miqtë e tij më të mirë Pato, Eli, Lula, Zogu gjumash ,Zogu i vogel dhe Larva do të na mësojnë gjëra të reja dhe do të na argëtojnë pafund.

Çdo ditë, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring