A vjen më pas dashuria

I pashëm dhe donzhuan, Keremi është djali i një prej familjeve më të pasura në Stamboll. Aisha është një vajzë e zgjuar, e bukur dhe e hareshme. Kur ajo pritet në besë nga familjarët dhe djali që dashuron, vendos të bëjë diçka për veten dhe Keremi është i pari që e inkurajon. Përmes një manovre që i lidh të dy ata për gjithë jetën, Aisha nis një lojë aq të ndërlikuar, sa do të jetë thuajse e pamundur “të shpëtojnë paq”.

E hënë - E premte, ora:18:45, në


Programacioni sonte në Tring