Dashuri e përjetshme

Kur vëllai i Heronimos vritet me armë zjarri, ai zotohet se do të marrë hak ndaj gruas që i shkaktoi atij aq shumë vuajtje. Por zigzaget e fatit e çojnë në një kurth të pabesë dhe e shtyjnë të fajësojë Renatën, një grua të pafajshme, të cilën e urren, por njëherësh e dashuron me shpirt. Ai kërkon shpagim dhe ky është qëllimi i tij i vetëm dhe nuk merr parasysh nëse lëndon njerëzit më të afërt, apo edhe veten. Sepse, kur zemrën e dominon etja për hakmarrje, dashuria dhe urrejtja luftojnë një betejë për jetë a vdekje.

E hënë - E premte, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring