DHËNDRI GREK

Nazllë, një vajzë e re, kthehet në qytetin e lindjes pas studimeve, pa e ditur se e pret një surprizë që do ta detyrojë të arratiset. Teksa nis një jetë të re në Bodrum, ajo njihet me Nikon, një djalë të pashëm grek dhe të dy bien marrëzisht në dashuri me njëri-tjetrin. Martesa mes tyre kundërshtohet fort nga të dyja familjet, për shkak të rivalitetit të kahershëm greko-turk.

E HËNË - E PREMTE, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring