FURTUNA

Në një zonë piktoreske të Detit të Zi, ka lindur një histori e bukur dashurie. Ali dhe Zejnep janë të gatshëm të përballen me gjithkënd, përfshirë edhe familjet e tyre, për të ruajtur të paprekur ndjenjën që i bashkon. Sepse edhe dielli shkëlqen më i fortë pas një stuhie...

E HËNË - E PREMTE , ora:17:45, në


Programacioni sonte në Tring