PERLA E ZEZË

Hazalli dhe Kenani janë një çift i ri që duhen shumë. Ata jetojnë në nje qytezë të vogël në Egje. Jeta e tyre do të ndryshojë tërësisht pas ardhjes së Vuralit, i cili përdor gjithcka për të arritur qëllimet e tij. A do të munden Hazalli dhe Kenani të mbajnë premtimin e dashurisë që i kanë dhënë njëri-tjetrit ?

E HËNË - E PREMTE, ora:16:10, në


Programacioni sonte në Tring