MOLLA E NDALUAR - SEZONI 3

Tashmë që Zejnepi është larguar për në Shtetet e Bashkuar, Enderi dhe Haliti janë zhdukur në mënyrë të mistershme, Jëlldëzi është në udhëkryq. Shtatzënë dhe e vetmuar, ajo nuk e di se ç’do të ndodhë së shpejti në jetën e saj. Ashtu siç Shahika dhe Kaja nuk i dinë surprizat që i presin...

E HENE - E PREMTE, ora:21:45, në


Programacioni sonte në Tring