ZJARRI I HAKMARRJES

Tri burra të verbuar nga etja për hakmarrje. Tri gra që kryqëzohen në rrugën e tyre, ndoshta për të ndryshuar gjithçka, në një betejë të ashpër mes dashurisë dhe urrejtjes.

E HËNË - E PREMTE , ora:16:00, në


Programacioni sonte në Tring