Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Don Kishoti

Me energjinë e tij të jashtëzakonshme dhe me ngjyrat e ngrohta të skenografisë dhe kostumeve, nga teatri La Scala vjen baleti Don Kishoti i koreografit të mirënjohur Rudolf Nurejev, i cili do të përcjellë tek ju freski, gëzim dhe larmi lëvizjesh koreografike nga një Spanjë që të josh me kërcimet e ciganëve, toreadorët dhe mullinjtë e erës. I interpretuar nga trupa e baletit të Teatrit La Scala , Don Kishoti sjell një kërcim të hareshëm dhe me temperament, me role kryesore e dytësore zbavitëse dhe plot virtuozitet.

E enjte, ora:22:30, në


Programacioni sonte në Tring