Hyjni dhe përbindsha

Xhejms Ueili, regjisori i shumë filmave, ishte tërhequr prej kohësh nga magjia dhe shkëlqimi i Hollivudit. Ai pëson hemorragji cerebrale dhe fillojnë ti zgjohen kujtimet e varrosura të jetës së tij. Ai ia tregon shumë nga eksperiencat e tij kopshtarit të tij Klei Bunit. Me gjithë ndryshimet mes tyre, miqësia mes tyre sa vjen e rritet.

E diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring