Ditari i një skandali

Në këtë dramë psikologjike ndërthuret epshi, xhelozia dhe hakmarrja. Barbara Kovet është një mësuese historie në një gjimnaz në Londër. Ajo është shumë e zgjuar, dominuese dhe me një personalitet të fortë. Ajo ka pasion që të shkruajë në ditarin e saj të gjithë veprimet e njerëzve që e rrethojnë. Por situata ndërlikohet kur Barbara do të zbulojë se Sheba, mësuesja e re prej muajsh ka pasur marrëdhënie të rregullta seksuale me një prej nxënësve në shkollë

E shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring