Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Çmenduria e një nate 2

Frenku, e dashura e tij Sonja, si dhe disa nga miqtë e tyre shkojnë me pushime në Brazil. Frenku shokët e tij, dy vajzat dhe gjyshja e Sonjës largohen për të vizituar një shpellë, por çdo gjë shkon keq dhe kështu fillojnë aventurat e tyre të çmendura.

E shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring