E shkruar në lëkurë

“Written on skin” është një opera bashkëkohore me muzikë të kompozitorit anglez George Benjamin dhe libret të Martin Crimp. E vënë në skenë në “Royal Opera House” të Londrës, kjo opera vjen nën interpetimin e një kasti mjaft të përzgjedhur si Barbara Hannigan apo Christopher Purves, të cilët do të rrëfejnë gjithmonë në vetën e tretë një histori të shekullit të XIII, duke ia lënë kështu publikut të vendosë nëse është një histori mbi feminizmin, apo një meditim mbi mizorinë e politikave seksuale.

E martë 26 Maj, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring