Rroftë marrëzia

Një njeri i dedikuar pas fesë dhe njëkohësisht bashkëshort i denjë e besnik e gjen veten beqar. Ndihmësja e re në dyqanin e tij të objekteve fetare do ti ndryshojë rrënjësisht jetën.

E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring