Dosja Uorren 2- Rasti Enfield

Loren dhe Ed Uorren udhëtojnë për në Londrën Veriore, për të ndihmuar një mama me katër fëmijë, shtëpia e të cilëve është pushtuar nga një shpirt keqdashës.

26 Maj, ora:23:00, në


Programacioni sonte në Tring