Nuk është vend për pleq

Një vrasës gjen në shkretëtirë rreth 2 milion dollarë. Lajmi merret vesh dhe rezultati i këtij zbulimi është dhuna dhe një seri vrasjesh të tjera që ndjekin paratë në Rio Grande.

23 maj, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring