Kambu

Kambu është një qenush i vogël, i ëmbël, naiv dhe rrëmujaxhi i pashoq. Ai jeton ne ishullin e Misterit. Dëshira më e madhe e Kambusë është të shpërndajë postën dhe të zërë miq të rinj.

Çdo ditë, ora:17:10, në


Programacioni sonte në Tring