Aleksi në det

Bashkohuni me Aleksin, djalin kurioz për botën nënujore .Ai do të na e zbulojë këtë botë duke luajtur dhe duke u argëtuar me fëmijët.Çdo ditë do të mësojmë diçka të re.

Çdo ditë, ora:15:00, në


Programacioni sonte në Tring