Të duash deri në vdekje

Seriali më i mirë latin i vitit 2019, një melodramë romantike në të cilën krimi dhe hakmarrja do të jenë aleatë besnikë të çdo personazhi. Leon Karvahal, një sipërmarrës i pasur, në moshën 60-vjeçare, vendos të martohet me Lusia Borgesin, një grua 30 vjet më të re në moshë se ai, por ekzekutohet në mes të ceremonisë martesore. Po në të njëjtën orë, në një burg të sigurisë së lartë, ekzekutohet në karrigen elektrike i ashtuquajturi “Kinezi Valdez”. Teksa milioneri Leon shpallet klinikisht i vdekur, ndodh diçka e papritur, shpirti i tij rimishërohet në trupin e Kinezit Valdez. Magnati, tashmë me tjetër identitet, rikthehet për të zbuluar se kush e vrau dhe përse, pa e ditur se gruaja e tij e adhuruar dhe dashnori i saj planifikuan çdo gjë teksa ishin në shtrat bashkë

E hënë - e premte, ora:19:15, në


Programacioni sonte në Tring