E vërteta

Historia e Paulës, vajzës së zhdukur prej nëntë vjetësh në mënyrë misterioze do të mbajë të mbërthyer shumë personazhe. Kush fshihet pas rrëmbimit të saj? Hipotezat që hedh gazetari i famshëm ndoshta mund të jenë të vërteta. Do ta ndjekë lojën e Paulës inspektori Egia, i përzgjedhuri i saj? Një dramë ku trafikantët e drogës dhe të mishit të bardhë ndryshojnë kryekëput jetën e shumë vajzave. Skema politike dhe krime financiare të fshehura pas një adoleshenteje që shfaqet krejt nga hiçi.

Çdo të hënë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring