Asgjë personale

Mariana Aragon u bë befas dëshmitare e një vrasjeje të shumëfishtë, në të cilën humbi jetën shoqja e saj e ngushtë dhe dy gazetarë që po hetonin mbi një konspiracion narko-politik, ku është i përfshirë Raul Rei, ministri aktual i drejtësisë. Teksa orvatet të arratiset e plagosur, Mariana ndesh në rrugën e saj Alehandro Kastijon, një regjisor dhe gazetar të ri, të cilit i kërkon ndihmë për të shpëtuar. Ndërkohë, dosja e saj hetimore i ngarkohet komandantit Santiago Leal, që përpiqet ta ndihmojë për të vërtetuar pafajësinë. Por, me urdhër nga instancat e larta, hetimi merr një rrjedhë tjetër, kur ajo arrestohet dhe shpallet e varur nga droga. A do tia dalë mbanë Mariana të shpëtojë nga ky ferr në të cilin u gjend papritur?

E hënë - E premte, ora:19:15, në


Programacioni sonte në Tring