Le të biem në dashuri

A keni menduar ndonjëherë që jeta mund të ndryshojë aq shpejt sa të bëheni me fëmijë “brenda natës”?! Kani, një djalë i ri në karrierë, nuk e priste se aventura e një mbrëmjeje do ta shndërronte krejt papritur në babanë e një vogëlushe 8-muajshe, me emrin Su. Pasi dadoja e tyre largohet, ai punëson një vajzë nga fshati, Ajperin, që të kujdeset për të bijën. Mes debatesh dhe zënkash të panumërta, të dy ata do të përballen me pengesën më të madhe, kur të shfaqet nëna e vërtetë e vogëlushes. Kani, për të ndarë jetën, do të zgjedhë një grua që i përshtatet në çdo aspekt, apo një vajzë të thjeshtë nga fshati që kujdeset dhe e ka për zemër vogëlushen e tij?

E hënë- e premte, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring