Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Teknikat e dyluftimit

Kultura të ndryshme anembanë botës janë formësuar përmes artit të dyluftimit. Çdo kulturë është unike, për sa u takon mënyrave të mbijetesës dhe ky cikël I kushtohet dyluftimit dhe luftëtarëve

Çdo të hënë, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring