Vende të pashkelura

Anthony Bourdain udhëton nëpër botë në vendet më pak të njohura, duke eksploruar kulturën, traditat dhe kuzhinën e tyre.

Çdo të enjte, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring