Sfida e pocarisë

Ky është emisioni “Sfida e poçarisë së vertetë”. Poçaria gjendet kudo rreth nesh dhe është e pazëvendesueshme në jetën tonë të përditshme. Askush prej nesh s’mund të jetojë pa këto materiale prej argjile. Nën drejtimin e Sara Cox, 10 poçarë vendas do sfidojnë njëri-tjetrin për 35 ditë, për të shpallur poçarin më të mirë. Mbi 18 sfida të ndryshme mes tyre do të gjykohen nga mjeshtërit e qeramikës, Kejti Malone dhe Kith Brajmer Xhonsi.

Çdo të enjte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring