Zëri i arsyes

Këto janë aventurat dhe telashet e komedianit Jerry Seinfeld, një aktor komik i suksesshëm në NY, i cili ndaj jetën e tij frenetike me miqtë e tij duke e mbushur të përditshmen plot humor.

E hënë- e premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring