Asgjë nuk na ndal dot

Katër të rinj janë të kushtëzuar nga patologji të ndryshme psikofizike: Matia është narkoleptik, Augusto është i varur nga interneti, Leonardo është i fiksuar pas higjienës dhe druan nga kontakti fizik, Gulielmo është i prekur nga sindroma Tourette. Të katërt ata dërgohen nga prindërit në një strukturë të qetë për tu rehabilituar. Rutina i shtyn ata të katërt që të hartojnë një plan për tu arratisur dhe vendosin të nisen për në Ibiza. Kështu, ata vjedhin makinën e drejtorit të klinikës dhe ndërmarrin një udhëtim të mbushur me takime dhe zbulime të reja. Ndërkohë që prindërit vihen në ndjekje të fëmijëve dhe ndërkohë mësojnë ti njohin ata më mirë.

E mërkurë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring